Стрелец и овен – пријателска комбинација

Двајцата обожаваат да се забавуваат до раните утрински часови, располагаат со непресушен извор на енергија и кога се заедно, задоволството е обострано.

Астрологијата, опростувањето и одмаздата

Дознајте како на кој знак да му се извините, каква им е суетата, како да ги елиминирате недоразбирањата и замерките, но и како да се справите со одмаздата на поедини знаци.
Датум: 27 ное 2011
, Автор:

Скорпија и риби – пријателска комбинација

Ова другарство ветува дека ќе биде едно од најдобрите во животот на овие два знака.

Скорпија и водолија – пријателска комбинација

Во ова пријателство постои одредена доза на тензија, но можеби токму затоа тие уживаат во него. Водолијата е крајно непредвидлива личност, а тоа претставува предизвик за родениот психолог каков што е скорпијата.

Скорпија и јарец – пријателска комбинација

Пријателите со хороскопски знаци јарец и скорпија не разговараат многу, бидејќи тие можат да се разберат и со поглед.

Љубовен астролошки профил за машки Скорпии

Тој може да ве погледне во очи, преку нив да навлезе длабоко во вашата душа и да дознае како може да ве натера да го посакувате и да сторите сè што ќе побара од вас, без да го помрдне ниту малиот прст.

Астрологијата и склоноста кон неверство

И покрај тоа што ниеден астролошки знак не е склон кон неверство повеќе од друг, сепак постојат навестувања за можни искушенија во животот на партнерот. Еве неколку корисни совети како да ги воочите и да ги елиминирате.
Датум: 20 ное 2011
, Автор:

Скорпија и стрелец – пријателска комбинација

Животот на стрелецот е како отворена книга, а на скорпијата како заклучен дневник. Стрелецот секогаш тежнее да се движи кон светлата страна на животот, а скорпијата не се плаши да се соочи со мракот...

Скорпија и скорпија – пријателска комбинација

Пријателството помеѓу две скорпии претставува мешавина од задоволство и болка...

Скорпија и девица – пријателска комбинација

Скорпијата многу ја почитува приземноста и логичниот став, кој девицата го има кон работите. Од друга страна, девицата ја инспирира страста и интензитетот на скорпијата во изразување на нејзините чувства.

Скорпија и лав – пријателска комбинација

Помеѓу овие два знака не постојат обични разговори. Тие се способни секоја тема на разговор да ја претворат во жешка дебата, во која едниот навива „за“, а другиот „против“ и ќе трае сè додека...

Астрологијата и карактерот на вашето бебе

Понекогаш не знаете што сака вашето бебе или зошто плаче. Тешко е да се разберат малите „човечиња“ бидејќи тие не знаат да зборуваат. Но, од нивниот хороскоп може да се научи нешто за нивните потреби и за карактерот.
Датум: 13 ное 2011
, Автор: