21 февруари 2018 | Кафе пауза

Конвексен, рамен или конкавен: Каков е вашиот профил и што ви открива тоа за карактерот?

Физиогномијата е наука што ги открива карактеристиките на луѓето врз основа на нивниот физички изглед.

10 луди теории на заговор кои испаднало дека се вистинити

По овие сознанија со сигурност ќе почнете да го гледате светот со други очи.

Совети од секс терапевт кои ќе ве направат неверојатни љубовници

Постојат многу совети кои гарантираат дека ќе ве направат добри љубовници, но според секс терапевтот Трејси Кокс, овие 7 ќе ви бидат сосем доволно.

Господари на невидливото: Овој хороскопски знак е скаран со разумот!

Ова е знакот во којшто се родени најголем број уметници, поети, сликари и креативци кои не се вклопуваат баш најдобро во општествените рамки.

Што сака од вас вашето незадоволство?

Многу е поголем бројот на оние кои чувствуваат немир и незадоволство, а меѓу нив најбројни се оние кои ја трпат оваа состојба и се обидуваат да се прилагодат на неа.

Дали хуморот е навистина секси?

Во разните истражувања за тоа кои особини се ценат најмногу кај потенцијалните партнери, духовитоста се наоѓа многу високо, и кај мажите и кај жените.

Неверојатни породилни фотографии кои докажуваат дека мајките се вистински хероини!

Раѓањето е најубавиот дел од животот за којшто треба почесто да се зборува.

Дали депресијата е нормална реакција на ненормално општество?

Депресијата е едно од најчестите ментални нарушувања. Се претпоставува дека низ целиот свет над 300 милиони луѓе страдаат од неа.

Што треба да направите за вашата партнерка да се чувствува како божица?

Кога еден маж ќе заборави на физичкиот изглед и вистински ќе се поврзе со жената на емоционално ниво, ќе може да направи да се чувствува како божица.

10 чудно забавни активности од минатото кои денес изгледаат апсурдно

Ако мислите дека генерациите пред компјутерите имале здодевен живот, навистина грешите.
12