24 февруари 2018 | Кафе пауза

Зошто многу добри мажи остануваат сами?

Етикетата „добри мажи“ ја добиваат оние момци кои се сметаат за здодевни и предвидливи.

Истражувањата откриваат: Алкохолот го продолжува животот!

Што треба да направите за да живеете повеќе од 90 години?

Дури и најсилните девојки попуштаат под голем притисок

Дури и најсилните девојки ја достигнуваат онаа точка кога не можат да одат напред.

Прават проблеми, а сите ги сакаат: Животот на овие хороскопски знаци е полн со авантури!

Ако ви треба малку ризик во животот, излезете со некој од овие хороскопски знаци.

Необична лекција: Наставник од Гана предавал за Microsoft Word на обична училишна табла

Секој наставник има свој стил на предавање, а ова е неговиот!