Њујорк во своето најдобро светло

Ова видео е кратка приказна – луѓето „оживуваат“ наутро на својот пат, живеејќи го својот ден и потоа полека сè се стивнува во текот на вечерта.

Како да ги победите лошите навики во 3 чекори?

Понекогаш потребно е да обрнете повеќе внимание на патот по кој моментално патувате, отколку на оној кој допрва ве чека...

Со фенг шуи бои до подобар бизнис

Не мора да носите само црно за да изгледате професионално. Додавањето на одредени бои може да биде одлична идеја за вашиот бизнис – пробајте!

Моќта на прошетката

Понекогаш, она што навистина ви е потребно за да ги решите вашите проблеми е кратка и мирна прошетка.

„Shamrock Shake“ – Смарагден милкшејк од ментол

Вкусен милкшејк инспириран од Денот на Свети Патрик

Дизајни на кујни со кои ќе внесете модерен допир во вашиот дом

Кујнските острови и шанковите не само што се практични, туку и му даваат помодерен изглед на вашиот дом...

Во потрага по локациите на познатите филмски сцени

Одлични композиции на фотографии од филмските сцени со локациите на кои тие биле снимани.

Мудростите скриени во математичките формули

Кој би рекол дека можеме да научиме нешто за животот и од комплицираните математички формули?

Моќта на живеењето без очекувања

Кога ќе искусите некои ситуации без очекувања, тогаш е невозможно да бидете разочарани. Дури и во најлош случај, вие ќе си отидете од тоа искуство пријатно изненадени.

Нацрти на апартманите од најпопуларните ТВ серии

Погледнете како изгледаат домовите на вашите омилени ликови од ТВ сериите.

Необични октоподи кои се бакнуваат

За време на парењето овие октоподи ги спојуваат своите клунести носови и усни, притискајќи се еден со друг во интимна прегратка.

5 причини зошто да почнете да учите стомачен танц

Стомачниот танц е совршен начин за тонирање на вашите мускули и одржување на вашето тело во добра форма.