01 март 2014 | Кафе пауза

Неверојатни геометриски замоци од песок

Фантастични облици кои изгледаат како да се од некој друг свет...

5 модни комбинации за успешен премин од зима во пролет

Ова се 5 интересни комбинации кои ќе ви бидат од помош да ја пополните празнината меѓу зимата и пролетта во вашиот гардеробер.
Датум: 01 мар 2014
, Автор:

8 работи кои сигурно не сте ги знаеле за соништата

Постојат многу работи за сонувањето кои само мислиме дека ги знаеме. Ова се неколку интересни и малку познати факти и митови за соништата.
Датум: 01 мар 2014
, Автор:

На вечера во тајна цветна градина во Франција

Надворешниот излгед на ресторанот најавува нешто, но гостите секако ќе останат занемени откако ќе ја видат волшебната атмосфера во овој ресторан.

Неколку брилијантни идеи за декорирање на просторот со помош на марами

Доколку сакате да внесете разиграни бои и уникатни шари во домот, ви претставуваме неколку идеи како да го направите тоа.
Датум: 01 мар 2014
, Автор: