Ќе ви се остварат желбите: Ова се најсреќните датуми во септември

Ќе ви се остварат желбите: Ова се најсреќните датуми во септември

Септември ќе биде месец на големи промени и напорна работа на себе за сите хороскопски знаци.

Ќе ви се остварат желбите: Ова се најсреќните датуми во септември

Во првата половина на месецот, трпеливо ќе ги следиме правилата и прописите, ќе се обидеме да завршиме сè што е започнато, ќе направиме многу поправки во куќата, ќе бидеме изненадени од приливот на пари преку разни добивки и ќе научиме нешто корисно за работата и за нас лично.

Ќе се обидеме да ја оправдаме довербата на другите, ќе се грижиме за мислењето на другите и за угледот. Оваа работа на себе ќе се исплати.

Во втората половина на месецот, многу хороскопски знаци ќе бидат принудени да тактизираат и да преговараат на работа, што ќе резултира со подобри позиции, профитабилни трансакции и подобри меѓучовечки односи. Ќе се формираат многу нови врски, a поранешните противници ќе станат стратешки сојузници.

Од 15 до 21 септември, многу хороскопски знаци ќе се најдат на раскрсница, во нерамнотежа помеѓу желбата за зајакнување на материјалната ситуација и неподготвеноста да вложат напор за да ја остварат таа желба.

По 21 септември доаѓа период на хармонија и со другите и со себе. Сепак, постои голема можност тајните желби и страсти да излезат на површина и да ја нарушат оваа хармонија, иако повеќето хороскопски знаци нема да се осмелат да ги спроведат тие желби.

Во средината на септември, многумина не само што детално ќе го исчистат својот дом, туку и ќе го украсат со некои интересни уреди. На крајот на месецот, ќе посветиме големо внимание на социјалниот аспект, ќе се обидеме да го прошириме кругот на пријатели и да ги обновиме врските.

Поволни денови: од 1 до 6 септември, од 8 до 12 септември, од 14 до 20 септември, од 22 до 28 септември и 30 септември.

Неповолни денови: 7, 13, 21 и 29 септември.

Прочитајте врз кои 4 хороскопски знаци ретроградниот Уран ќе има најголемо влијание.


САКАТЕ ДА ГИ ДОБИВАТЕ НАШИТЕ СОДРЖИНИ НА ИМЕЈЛ?

       

За авторот
Со пишување може да постигне многу. Никогаш не се откажува од своите соништа.

Поврзани содржини

Остави коментар