The famous James Montgomery Flagg “I Want You” Army recruitment poster, from Gary Borkan posters, as part of Lifelines story on recruitment posters. Photo by Gary Borkan

За авторот
Дипломиран преведувач и толкувач. Непоправлив перфекционист. Љубопитна, интуитивна и насмеана. Ја сака уметноста и културниот живот. Идеалист. Верува во астрологија, убаво утринско кафе и позитивно размислување.

Остави коментар