08 април 2014 | Кафе пауза

Сите модерни танци од А до Ш

Без разлика дали ќе ги запаметите сите танци кои се појавуваат во видеото или ќе станете да заиграте некој од нив, со сигурност ќе уживате во жешката изведба на танчарите.
Датум: 08 апр 2014
, Автор:

Разликата меѓу мажите и жените

Оваа кратка приказна точно ја илустрира разликата во начинот на размислување помеѓу мажите и жените.
Датум: 08 апр 2014
, Автор:

Важноста на духовноста во животот на човекот

Доколку сте во потрага на подлабоко значење на животот и сопственото постоење, погледнете ги следните причини за важноста на духовното живеење, само по себе или како додаток на религиозните убедувања.

Во светот на слатките бебешки сништа

Едноставно никогаш не ни е доволно од фотографии со бебиња.
Датум: 08 апр 2014
, Автор:

Најпознатите мудрости за модата и стилот

Дизајнерите се сметаат за неверојатно креативни луѓе, но освен со материјалите тие добро се снаоѓаат и со зборовите.
Датум: 08 апр 2014
, Автор:

10 работи на кои мажите помислуваат, но не ги изговараат гласно

Жените често прашуваат „На што мислиш сега?“, но на мажите не им е секогаш лесно да го споделат своето размислување на глас. Тоа не е затоа што чуваат тајни, туку затоа што имаат љубов и почит кон жените во своите животи.
Датум: 08 апр 2014
, Автор:

9 знаци дека сте вистински интроверт

Дали уживате да поминувате време сами со себе?

Забавни и креативни илустрации направени од зрна кафе

Интересна кафе уметност која кога ќе почнете да ја гледате, едноставно нема да можете да престанете...

Како најубаво да се подготвите за уживање во пролетта?

Пролетта веќе пристигна. Време е да излезете надвор, на чист воздух и да се наполните со свежина и нова енергија.