Нацртајте прасе и дознајте повеќе за вашиот карактер

Доколку сте љубители на тестовите за личност, сигурно веќе сте ги направиле повеќето од нив и сте дознале многу работи за вашиот карактер. Но, овој необичен тест се разликува од останатите! Она што треба да го направите е да нацртате прасе. Дали сте подготвени да научите важни работи за вашите карактерни особини? Тогаш следете ги следниве едноставни инструкции…

Нацртајте прасе и дознајте повеќе за вашиот карактер

1. Земете празен лист хартија од А4 формат.

2. Нацртајте прасе

Тоа се инструкциите за овој тест на личноста.

Начинот на кој ќе го нацртате прасето ќе ви помогне да дознаете повеќе работи за вашиот карактер. Откако ќе го нацртате прасето, прочитајте ги резултатите. Не ѕиркајте!

Го нацртавте прасето? Добро, сега можете да ги погледнете резултатите.

 • Резултати

  1. Ако вашето прасе е нацртано на врвот од листот, вие сте оптимистична личност со позитивен став. Секогаш ги очекувате најдобрите резултати од сите активности и ситуации. Со други зборови, за вас чашата е секогаш полу полна.

  2. Ако вашето прасе е нацртано на дното од листот, вие сте големи песимисти. Секогаш го очекувате најлошото. За вас чашата е секогаш полу празна.

  3. Ако вашето прасе е нацртано на средина од листот, вие сте реалисти кои претпочитаат факти и реалистични аргументи. За вас чашата е валкана и ја ставате во машина за садови.

  4. Ако вашето прасе гледа кон левата страна од листот, вие верувате во традиционалните вредности, дружељубиви сте и комуникативни. Имате навика да паметите дати и родендени. Совет за мажите: Памтете го роденденот на жена ви, но никако нејзините години.

  5. Ако вашето прасе гледа кон десната страна на листот, вие сте креативни и активни но не ви оди паметењето на датуми.

  6. Ако вашето прасе гледа напред, вие сте директни, искрени, сакате дискусии и уживате да решавате туѓи расправии.

  7. Ако вашето прасе е нацртано со многу детали, вие сте аналитични, внимателни, претпазливи и не верувате никому.

  8. Ако вашето прасе е нацртано со малку детали, вие сте импулсивни, не обрнувате внимание на деталите и сакате да преземате ризици.

  9. Ако му се гледаат 4-те нозе на прасето, вие сте сигурни, ги почитувате вашите вредности и знаете да бидете тврдоглави.

  10. Ако на вашето прасе не му се гледаат сите 4 нозе, вие понекогаш сте несигурни и несамоуверени или можеби поминувате низ некакви огромни животни промени.

  11. Колку поголеми уши сте му нацртале на прасето толку подобро знаете да слушате.

  12. Колку подолга опашка сте му нацртале на прасето толку поголемо задоволство добивате од вашиот љубовен живот.

Па, што дознавте за вашиот карактер? Се согласувате со добиените резултати?

Доколку ви се допадна овој тест, дознајте и каква личност сте и како другите гледаат на вас.

За авторот
Писателот во нејзината глава вели: Дај ми англиска книжевност. Дај ми урбан апсурд и егзистенцијализам. Дај ми мистерии за човечката психа. Дај ми театар и џез како терапија.

Поврзани содржини

Остави коментар