хумор | Кафе пауза - Part 2

17 ситуации што можат да ги сфатат само оние луѓе чиј хумор никој не го цени

Ако има нешто за што сте без сомнеж сигурни, тоа е дека сте урнебесни! И најверојатно само вие го знаете тоа.

Родители со одлична смисла за хумор

Имањето деца не значи дека треба да престанете да правите луди и смешни работи.

Најстариот запишан виц во светот ќе ве насмее и денес

Интересно е тоа како човечката смисла за хумор се нема многу променето иако поминале векови од првиот запишан виц во историјата.

Науката открива која е главната тајна на машката привлечност: Нема никаква врска со изгледот и смислата за хумор!

Најинтересни се откритијата на научниците од Канада кои дошле до фасцинантен факт.

Урнебесен говор одржан на свадба кој ќе ве насмее до солзи

Некои говори се долги и здодевни, други се емотивни и убаво смислени, а некои се неверојатно смешни и досетливи.

Хумористични манипулации со фотографии од вообичаеното секојдневие

Фотографии со креативна смисла за хумор и иронија кои успешно внесуваат доза позитивна разлика во вообичаеното секојдневие.

Хороскопските знаци откриваат: Каква е вашата смисла за хумор?

Пронајдете го вашиот хороскопски знак и откријте каква е вашата смисла за хумор.

40 мисли кои секоја вечер ве спречуваат да заспиете

Веќе одамна поминало полноќ, исцрпени сте, но сонот никако да дојде.

11 детски разговори кои ќе ве насмеат до солзи

Детските неверојатни досетки се најчестата причина за смеа кога целото семејство ќе се собере на трпезата.

Ако ја имате оваа карактеристика, вие сте натпросечно интелигентни!

Едно неодамнешно истражување покажало дека доволна е само една особина со цел да се препознае натпросечната интелигенција.

24 ситуации кои докажуваат дека мажите се само големи бебиња

Овие 24 ситуации совршено ги опишуваат тие моменти кога детското однесување ја надвладува силната надворешност на мажите.

Дали психологијата може да го објасни хуморот?

Хуморот е многу повеќе од изненадување или прекршување на очекувањата.