хумор | Кафе пауза - Part 9

Секогаш е сончево во Филаделфија (It’s Always Sunny in Philadelphia)

Приказна за четворица пријатели кои се справуваат со животот на еден сосема необичен и комичен начин...
Датум: 26 јан 2011
, Автор:

Најпопуларните канали на Јутјуб

Еве ги најпертплатените канали на Јутјуб со најмногу гледани видеа. Она што ќе го најдете на нив е со сигурност производ на индивидуален потфат и големи идеи.
Датум: 23 ное 2010
, Автор:

Најлошата недела во мојот живот (The worst week of my life)

ТВ серија исполнета со хумористични и непредвидливи случувања
Датум: 04 окт 2010
, Автор:

Како да ги зацврстите вашите пријателства?

„Природата ни дала еден јазик и две уши, за да можеме да слушаме двојно повеќе отколку што зборуваме.“
Датум: 26 авг 2010
, Автор: