Најпопуларните канали на Јутјуб

Еве ги најпертплатените канали на Јутјуб со најмногу гледани видеа. Она што ќе го најдете на нив е со сигурност производ на индивидуален потфат и големи идеи.
Датум: 23 ное 2010
, Автор:

Како да бидете добар колега?

Прочитајте неколку кратки совети за зацврстување на врската со колегите на работа, што воедно ќе направи да се чувствувате подобро во текот на тие 8 часа кои секојдневно ги поминувате на работното место.

Како да изгледате како омилениот пејач?

Имате идол кој е познат поп или рок пејач? Се воодушевувате на неговиот имиџ? Пронајдете го вашиот идол и облечете се во негов стил.

Портрети врз сложувалки од флопи дискови

Британскиот уметникот Nick Gentry кој дипломирал во Central Saint Martins е автор на оваа рециклирана уметност. Старите и веќе неупотребливи флопи дискови се неговата инспирација.

Кафе-позадина за вашиот десктоп #9

Ви треба јакиот мирис и вкус на онаа густа магична напивка за да ви го разбуди умот и да ви ги држи мислите свежи. - Вие сте за турско кафе, а веројатно ќе уживате и во оваа декстоп позадина...
Датум: 23 ное 2010
, Автор: