Топ 10 ерогени зони кои често ги запоставуваме

Посветувањето внимание на тие занемарени делови од телото може да донесе неочекувано уживање...
Датум: 08 мај 2013
, Автор:

Глушецот со големи уши

Ова е кратка анимирана приказна за глушецот Сникерс кој секојдневно чека некој да влезе во продавницата за миленичиња и да го одбере токму него. Па секој има право на среќен дом :)
Датум: 01 дек 2012
, Автор:

Што да преземете за да се ослободите од стресот?

Ви се чини како да сте на работ да експлодирате? Ако одговорот е да, вие сте под стрес и време е да научите како да се изборите со него.
12