Глушецот со големи уши

Ова е кратка анимирана приказна за глушецот Сникерс кој секојдневно чека некој да влезе во продавницата за миленичиња и да го одбере токму него. Па секој има право на среќен дом :)
Датум: 01 дек 2012
, Автор:

Дали среќата може да биде негативна?

Слепото трагање по среќа може да нè направи себични, неодговорни и да има лоши последици по нашето психичко здравје. Постојаната желба да се биде среќен може да доведе до големи разочарувања кога ќе се соочите со реалниот живот.
Датум: 01 дек 2012
, Автор:

Воодушевувачки дестинации за љубителите на цвеќиња

Иако сами по себе не важат за дестинации во вистинската смисла на зборот, полињата со лаванда, колоритните лалиња и ливадите со диви маргаритки нема да ве остават рамнодушни.
Датум: 01 дек 2012

Рокерскиот стил од деведесеттите

Со тесни фармерки, кожни јакни, црни чизми и парчиња облека кои немаат ни трага од женственост, девојките го владеат овој гранџ стил.
Датум: 01 дек 2012
, Автор:

Летни, летни бубамаро, донеси ми гости

Макрофотографиите од овие малечки симпатични животинки, со дождовни капки распослани по нивниот грб, се истовремено фасцинантни и неверојатно симпатични.