Грешки кои веројатно ги правите при одржување на хигиената

Навиките ги стекнуваме потпирајќи се на инстинктите и нашето знаење за тоа како треба да се бањаме, да миеме заби, да чистиме уши итн. Ќе се изненадите, ама овие грешки при одржување на хигиената ги прават многумина од нас.
Датум: 21 сеп 2014
, Автор:

8 видови профил-слики за Фејсбук кои треба да се забранат со закон

Некои збунуваат, други делуваат идиотски, трети се неоригинални, а за некои едноставно нема потреба од дополнителен коментар.
Датум: 21 сеп 2014
, Автор:

Трик кој си поигрува со мозокот

Сте се запрашале ли некогаш дали вашиот мозок функционира нормално? Откријте со помош на оваа мала мозочна вежба.
Датум: 21 сеп 2014
, Автор:

Печени компири полнети со јајце на око и пармезан

Одлични за појадок, но сосема соодветни и за брз викенд ручек...
Датум: 21 сеп 2014
, Автор:

Есенска модна инспирација

Оваа година во есенските модни трендови преовладува елеганцијата, женственоста и едноставноста.