18 септември 2012 | Кафе пауза

Свежо овошје за бели заби

Доколку посакувате да имате бели и здрави заби, овие видови овошје можат да ви помогнат да си ја остварите целта. Тие не само што се вкусни, туку гарантираат и блескава насмевка.

Сте гo гледале ли „ILL BILL“?

Филмски постери во кои недостасува по една буква...
Датум: 18 сеп 2012
, Автор:

Бездомникот кој ги освои срцата на сите од публиката во шоуто „X Фактор“

Погледнете го и вие Роби кој посакува со помош на неверојатниот талент да го сврти својот живот во вистинската насока...

Дали ги проценуваме луѓето според музиката која ја слушаат?

Што слушаш – тоа и си! Многумина млади својот идентитет го градат врз основа на музиката која ја слушаат, токму затоа на другите луѓе музиката може многу да им открие за вас.

Што се случува со лигња која слуша хип хоп?

Оваа лигња откачува на музиката на Cypress Hill.

Што да преземете за да се ослободите од стресот?

Ви се чини како да сте на работ да експлодирате? Ако одговорот е да, вие сте под стрес и време е да научите како да се изборите со него.

Кога би можеле да користиме Фотошоп во реалниот живот…

Сигурно сè би било полесно и поедноставно, или не? :)
Датум: 18 сеп 2012
, Автор: