способност | Кафе пауза

Како секој од хороскопските знаци привлекува пари?

Дали и вам ви е судено да бидете богати и успешни?

Само мал број ќе успеат: Можете да ги најдете бубамарите и бебешките лица меѓу зрната кафе?

Расположени сте за едноставен визуелен тест што може да ви помогне да ја тестирате вашата способност за забележување детали?

Кажете ни што најпрво забележувате на оваа слика и ние ќе ви откриеме што луѓето презираат кај вашата личност

Кога немате време за преиспитување на себеси, секогаш можете да се свртите кон брзите тестови на личноста.

Како се рангирани хороскопските знаци според нивната способност да сакаат?

Дали може да претпоставите кој се наоѓа на првото место?

Психолозите ги одредуваат 3-те елементи кои ја детерминираат нашата среќа

Модерната култура е исполнета со светликави, но плитки ветувања за среќа и сатисфакција.

Мажите со оваа интригантна карактеристика се многу попривлечни за жените од останатите

Сигурни сме дека доколку во овој момент ве прашаме што барате кај еден маж, вие без размислување првото нешто што би го кажале е некој кој може да ве насмее...

Ако сакате да ја искусите среќата, тогаш следете ги своите соништа

Најважното нешто е да знаете дека ако нешто сакате, тогаш вие тоа и го можете.

6 супермоќи на невербалната комуникација

Свесни за тоа или не, секој потег, поза или гримаса кои ги правите со телото и лицето кажуваат нешто за вас.

Како и зошто да ја подобрите емоционалната комуникација?

Способноста да препознаете нечии чувства многу влијае на вашиот живот и начинот на кој вие ќе реагирате на случувањата.

Престанете да се фокусирате на себе – не се врти сè околу вас, и тоа е во ред!

Ова се 5 реални примери кои покажуваат дека не се врти сè околу вас, но и дека тоа всушност е супер.
Датум: 08 окт 2014
, Автор:

15 знаци дека го искористувате вашиот потенцијал иако мислите дека не е така

Сè додека се трудите и вложувате време и внимание работејќи го она што го сакате, вие сте на вистинскиот пат.
Датум: 20 авг 2014
, Автор: