сопруг | Кафе пауза - Part 5

Најчестите причини поради кои жените изневеруваат

Причините се најразлични: некои ќе „скокнат“ во креветот на друг маж само затоа што не се задоволни со својот партнер, а други пак затоа што едноставно се „лоши девојки“.

Викенд книга: „Тајната на сопругот“ – Лиен Мориарти

Драга моја Сесилија, ако го читаш ова, тоа значи дека јас сум мртов...
Датум: 18 окт 2014
, Автор:

Што секој татко ја учи својата ќерка за нејзиниот иден сопруг?

Еве на што најчесто ги учат татковците своите ќерки кога станува збор за љубовта.
Датум: 29 авг 2014
, Автор:

Интересно откритие: Изгледа дека сите сопружници имаат слична ДНК

Една нова студија открила дека сопружниците всушност имаат ДНК која е многу слична. Послична ако ја споредите со случајно избрана личност.

10 важни карактеристики кои треба да ги барате кај вашиот животен партнер

Зборуваме за љубов, почит и разбирање до крајот на животот.
Датум: 03 јан 2014
, Автор:

Книга: „Еднаш во животот“ – Кети Кели

„Некаде пишуваше дека времето има две димензии: должината му е во ритамот на срцето, а широчината во ритамот на страста“.
Датум: 08 мај 2013
, Автор:

9 знаци дека вашето момче е создадено за сопруг

Жените никогаш не се сосема сигурни во својот избор, но постојат нешта што укажуваат дека нивното момче е токму оној вистинскиот „материјал“ за брак.
Датум: 29 апр 2013
, Автор:

Најромантичната приказна за Свети Валентин која ќе ве расплаче

Со мојот мил сопруг Џон бевме во брак 46 години. Секој Свети Валентин тој ми ги праќаше најубавите цвеќиња, во кои имаше картичка со едноставна порака сочинета од пет зборови: „Мојата љубов кон тебе расте“.

6 знаци дека се впуштате во погрешен брак

Знаци кои низ практиката на психолозите се докажале како некои кои немаат ништо заедничко со здрава љубовна врска и секогаш водат кон лош брак...

Секоја жена мечтае за…

Секое мало девојче фантазира за својата иднина. Каква жена ќе биде кога ќе порасне? Што би ја направило среќна? Прекрасен невестински фустан, згоден сопруг, убава куќа...
Датум: 24 сеп 2010
, Автор: