ТВ серија: Црна кутија (Black Box)

ТВ серија за ултрауспешна жена невролог, која во себе чува огромна тајна
Датум: 24 мај 2014
, Автор:

Камења случајно создадени со наслојување на боите во старите автомобилски фабрики

Овие камења наречени Фордити или Ахати од Детроит, се всушност наслаги од стари бои за автомобили.
Датум: 24 мај 2014
, Автор:

Тролтунга – необична карпа во Норвешка која нуди спектакуларен поглед

Тролтунга е огромно парче карпа која се протега на висина од 0,8 километри од земјата. За да стигнете до неа ќе ви бидат потребни од 8 до 10 часа, но погледот од таму е спектакуларен.

Интересно откритие: Изгледа дека сите сопружници имаат слична ДНК

Една нова студија открила дека сопружниците всушност имаат ДНК која е многу слична. Послична ако ја споредите со случајно избрана личност.

30 едноставни начини на кои можете да се релаксирате (без да одите на одмор)

Наредниве неколку трикови со сигурност ќе ве одржуваат релаксирани и свежи по работата сѐ до вашиот летен одмор.

Направете сами: слатки перници со мотиви на був

Еве како сами да изработите кул перничиња со мотиви на був за да го разиграте домот.
Датум: 24 мај 2014
, Автор: