Како се менувале стандардите за привлечноста на мажите низ последните 100 години?

Од мустаќи, бради, темен тен и мускули до безгрижна и заводлива елеганција.

26 знаци дека без сомнение сте совршен пар

Па, дали и вие спаѓате во оваа категорија?

Совршен бакнеж: 3 грешки кои ги правиме додека се бакнуваме

Иако повеќето од нас сметаат дека одамна ја имаат совладано техниката, за жал овие грешки многумина ги прават и поради тоа се далеку од пружање на совршениот бакнеж.
Датум: 30 окт 2014
, Автор:

Квиз: Која е совршената маскара за вас?

Со толку голем избор на маскари на пазарот, навистина е тешко да се направи совршениот избор. Доколку уште трагате по „вистинската“, направете го квизот и дознајте која маскара за вас е најдобра.

Г. Совршен vs. Г. Реален

Можеби вистинската грешка ни е што не знаеме да ја потцртаме таа линија, да ја видиме разликата меѓу совршениот кој го креираме како илузија во нашите глави, и реалниот, оној кој е тука, кој би сторил сè за нас, кој вистински постои...
Датум: 05 јан 2014
, Автор:

Женски очекувања: Каков треба да биде совршениот маж?

Најновото истражување покажува дека она што жените го бараат кај еден маж, се менува со текот на годините, па така совршениот маж постои, но е различен во различни периоди од животот.

Совршениот момент

Запомнете, животот е исполнет со толку многу совршени моменти, некои траат само секунда, а се паметат цел живот. Среќни се луѓето кои знаат да ги забележат совршените моменти, кои не ги чекаат туку ги создаваат!
Датум: 23 сеп 2012
, Автор:

Мутирани плодови

Проектот на артистот Ули Вестфал т.н. „Mutatoes“ преставува една импресивна колекција од нестандардни форми, бои и структури на овошја, зеленчуци и корени...