05 јануари 2014 | Кафе пауза

Љубовни прогнози за 2014 според индиската астрологија

Сигурно имате многу љубовни желби за 2014 кои се надеваме ќе ги остварите. Во меѓувреме, уживајте во љубовните предвидувања според индискиот хороскоп за 2014.
Датум: 05 јан 2014
, Автор:

Работи кои треба да ги научите од Италијанците

Италијанците надалеку се познати се познати по својот опуштен став кон животот.

Чоколадо по ваш вкус за кое не ви е потребен рецепт

Лесно за приготвување, згодно за прилагодување

Како да го вклопите шалот во вашиот моден стил?

Неизоставен дел од зимската гардероба е шалот, па без него ниедна зимска комбинација никогаш не може да биде целосна.

Г. Совршен vs. Г. Реален

Можеби вистинската грешка ни е што не знаеме да ја потцртаме таа линија, да ја видиме разликата меѓу совршениот кој го креираме како илузија во нашите глави, и реалниот, оној кој е тука, кој би сторил сè за нас, кој вистински постои...
Датум: 05 јан 2014
, Автор: