5 важни нешта што треба да ги знаете пред да се вљубите во маж кој има деца

Денес стапката на развод достигнува речиси 50%, па шансите да започнете врска со сингл татко е многу голема.

Зошто многу добри мажи остануваат сами?

Етикетата „добри мажи“ ја добиваат оние момци кои се сметаат за здодевни и предвидливи.

Отворено писмо до сите сингл девојки за Денот на вљубените

Да наздравиме за вас и за вашето прекрасно срце. Се надевам дека знаете дека сте сакани!

Поимот „сингл“ го определува вашиот љубовен статус, а не вашиот идентитет

Потрагата по сакана личност не е и не треба да биде главниот фокус во вашиот живот.

Светската здравствена организација објавила: Статусот сингл ќе се смета за инвалидитет

Светската здравствена организација ќе ја промени дефиницијата за инвалидитет со цел да ги класифицира луѓето без сексуален партнер како „неплодни“.

8 работи што секогаш им се случуваат на луѓето кои се сингл подолго време

Без разлика дали сте премногу зафатени или сте решиле да ја чекате вистинската љубов, доколку сте сингл подолго време, сигурно ви се случуваат следниве 8 работи...

Чекањето вистинска љубов ќе ве направи посилни, а не поосамени

Статусот сингл стана синоним на осаменост, проблеми со довербата, проблеми со однесувањето, проблеми со созревањето и слично. Но, тоа не е вистина.

Најсреќни се девојките кои остануваат сингл подолго време

Никој не сака да биде сам, но вашите искуства ви покажале дека подобро е да останете сингл.

Да се биде сингл е чудна форма на сила

Во денешниот свет на постојано разменување пораки и повици многу е лесно да најдете личност која ви одговара.

До сите сингл девојки и момци: Новото љубовно правило е дека нема правила!

Добредојдовте во 2017 година каде што сингл луѓето не се општествени отпадници!

Не започнувајте врска додека не го запознаете оној кој ќе биде вашето засолниште

Не започнувајте врска додека не го запознаете човекот кој целосно ќе ве пушти да влезете во неговиот свет.

8 едноставни причини зошто мажите ги одбегнуваат совршените жени

Дали познавате некоја прекрасна девојка која е секогаш сингл? Некои од нив поминуваат години барајќи вистинска љубов, но без никаков успех.