27 јули 2019 | Кафе пауза

Психолозите откриваат 5 љубовни фази и во која од нив најчесто доаѓа до раскинување

Фазите на љубовта се скалило по кое треба да се искачите ако сакате трајна врска.

5 идеи за кратки фризури за ова лето инспирирани од славните жени

Можеби ова лето е идеално за да направите промена на вашата глава.

3 хороскопски знаци што не поднесуваат да бидат сами

За некои хороскопски знаци најважна е врската која ќе функционира убаво.

9 стереотипи за депресијата која е болест на модерното време

Таа е тивка и речиси незабележителна, но е голем убиец.

Кои жени слабеат побавно, ниските или високите?

Зошто слабеењето на некои жени им оди побрзо, а на некои побавно?

Луѓето користат стари грамофонски плочи за да создадат забавни фотографии

Ако и вие сте обожаватели на ваквите плочи или вашите родители имаат голема колекција од најголемите хитови на 80-тите, тогаш ова ќе ви се чини многу забавно.