Зошто е добро одвреме-навреме да постите, без разлика на вашите верувања?

Без оглед на вашите верски верувања, повремениот пост може да биде навистина добар за вас, како за вашето физичко здравје, така и за психолошкото.

До девојките кои неодамна кажале „Да“: Со што ги нервирате луѓето на социјалните мрежи?

Голем број жени сонуваат за романтично запросување како од филмовите. Но, што се случува потоа на социјалните мрежи?

Силна порака на една мајка поради која нејзината ќерка засекогаш ќе ѝ биде благодарна

Објавата на Бритни Џонсон за важноста на создавањето позитивна слика кај своите деца е нешто што секоја мајка треба да ја прочита!

Зошто постот е толку важен во животот на секој верник?

Постот е израз на понизност, а според Библијата, заедно со молитвата е и чин на надеж, љубов и отворање кон Бога.

Сакав да бидам секси: Урнебесна објава на една мајка за тешкотиите да се биде интимен во брак со деца

Кристи Кемп има 26 години и две мали деца со кои тешко пронаоѓа време кое ќе го помине насамо со својот партнер.

Видови „фејсбукери“

Различни луѓе различно го доживуваат Фејсбук, но можат да се забележат неколку групи на Фејсбук-пријатели кои сите ги имаме. Еве една листа во која сигурно ќе препознаете некој ваш пријател...