02 март 2023 | Кафе пауза

Ова се најважните животни лекции кои секоја жена мора да ги знае!

Од родовата нееднаквост до општествениот притисок, среде сиот хаос и конфузија, постојат неколку важни лекции што жените мора да ги научат и да ги практикуваат со цел да го подобрат своето ментално, емоционално и физичко здравје.