Тест на личноста: Која е вашата најдобра особина?

Можеби ќе ви биде тешко самите да одредите кои се вашите позитивни карактеристики, но овој тест ќе ви помогне во тоа.

4 начини да останете позитивни

Позитивноста е особина со чијашто помош можете да направите многу работи за кои не сте ни помислувале дека сте способни.

5 начини да ја скротите анксиозноста пред да заминете на пат

Дали некогаш сте посакале да одите на некое подалечно патување, но сте се откажале од таквата идеја поради анксиозноста која како сенка ја влечете со вас?

5 начини да останете позитивни

Дури и најлошите денови може да понудат нешто позитивно.

Прекрасни цитати коишто ќе го сменат вашето мислење и вашата перцепција

Позитивните мисли може да ви покажат дека и сегашниот момент нуди радост.

Кои се позитивните, а кои негативните особини на вашиот хороскопски знак?

Време е денес да ви ги откриеме позитивните, но и негативните особини на вашиот хороскопски знак.

Негативните луѓе никогаш нема да ви донесат позитивен живот: Ослободете се од нивното влијание!

Никои луѓе сами создаваат невреме, а потоа се лутат кога ќе започне да врне.

Зошто луѓето ве сакаат: Кои се најдобрите страни на хороскопските знаци?

Секој хороскопски знак има одредени карактеристики со кои ги освојува луѓето.

8 навики на вистински позитивните луѓе

Дали и вие сте едни од оние луѓе кои се секогаш позитивни, но кои исто така живеат и во реалноста?

Позитивни и негативни ефекти на кафето

Кофеинот има многу ефекти врз човековото тело, некои се позитивни, некои пак негативни. Во секој случај, кофеинот во секојдневието е неминовен, а ова се можните ефекти од него кои треба да се знаете.
Датум: 17 дек 2014

Зошто не смеете да престанете да верувате во вашите соништа?

Без разлика колку време поминало не е доцна и немате оправдување да престанете да верувате во себеси. Еве зошто никогаш не смеете да престанете да верувате во вашите соништа.
Датум: 09 сеп 2014
, Автор:

Ведри фотографии инспирирани од виножитото

Оваа колекција не само што ќе ве разведри, туку и ќе ве мотивира да погледнете кон светот со надеж. За да можете да го видите виножитото, мора прво да го почувствувате дождот нели?! Уживајте! :)
12