писмо | Кафе пауза

Писмо до моите деца: 11 вредни лекции што ќе ви го променат животот

Ова писмо го напишала Колин Темпл за порталот „Motherly“, а тоа со сигурност е потпишано од секоја мајка. Во продолжение прочитајте го нејзиното искрено писмо.

Отворено писмо за љубовта на една мајка до својата идна ќерка

Никогаш не се плаши да веруваш. Но, исто така и не се плаши да учиш.

Жена која влегува во 60-тите напишала моќно писмо до нејзината 16-годишна верзија

Ова е навистина интересно прашање: Како жена која влегува во нејзините 60-ти, што би ѝ кажале на вашата 16-годишна верзија?

Прочитајте зошто писмото на оваа мајка до својот сопруг го разнежни целиот свет

Нејзината објава, како и фотографијата со ќерка си на денот на породувањето, собрала над 150 илјада лајкови и предизвикала топли реакции...

Искрено писмо на една девојка: Зошто не го задоволувам мојот партнер таму долу?

Ова е отворено писмо на една девојка по име Мелани, којашто е во 4-годишна љубовна врска со своето момче и сака да ги урне стереотипите, за тоа што „мора“ или „не треба“ да прави во сексуалниот живот.

Љубовно писмо до мојата душа

Те сакам. Те сакам уште од денот кога дојде на оваа Земја...

Отворено писмо до сите жени што сè уште не се откажале од своите соништа

Ве нарекувале наивни, диви и нереалистични. Направиле да се чувствувате како нешто да не е во ред со вас.

Отворено писмо до сите сингл девојки за Денот на вљубените

Да наздравиме за вас и за вашето прекрасно срце. Се надевам дека знаете дека сте сакани!

Зборови што ќе ви го променат животот: 27-годишна девојка напишала писмо ден пред нејзината смрт

Кога Холи се помирила со нејзината смрт, таа решила да напише отворено писмо за сите лекции што ги научила.