кинески хороскоп | Кафе пауза

Месечен кинески хороскоп за ноември 2021: Период на нови можности

Откријте што ќе ви донесе ноември според кинескиот хороскоп.

Пред нас е кинеската година на земјената свиња: Очекувајте напредок, среќа и одлични можности!

Годината на земјената свиња особено ќе им одговара на оние што се родени во 1923, 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995 и 2007 година.
12