03 март 2022 | Кафе пауза
Што се случува со организмот кога јадете само еднаш во текот на денот?
off

Што се случува со организмот кога јадете само еднаш во текот на денот?

Дали еден оброк дневно е доволен за нормално функционирање на организмот?

Цитати за војната и мирот што ќе ве подзамислат

Во овие несигурни времиња, кога секој од нас се плаши за сопствената и иднината на своите деца и внуци, да се обидеме да најдеме зрак утеха во зборовите на дел од најголемите борци за правда и слобода.