06 април 2022 | Кафе пауза

Како да препознаете доколку некој манипулира со вас?

Доколку цел живот сте биле опкружени со манипулација, сигурно ви е тешко да ја препознаете како таква или да си признаете дека сте биле жртва на манипулативен однос...

5 необични земји со уште понеобична традиција

Секоја држава во светот е единствена благодарение на своите обичаи, традиции и култура.

Зошто компирот треба почесто да биде дел од вашата исхрана?

Компирот е многу здрава намирница, а еве зошто!