30 декември 2021 | Кафе пауза

Зошто треба да го вклучите женшенот во негата на вашата кожа?

Ви ги споделуваме здравствените придобивки од женшенот во однос на кожата.

5 совети за како да не го занемарите здравјето во новата година

Грижата за сопственото здравје треба да ни биде еден од најголемите приоритети!

Голем кинески хороскоп за 2022 година: Што ќе ни донесе годината на Тигарот?

Според кинескиот хороскоп, 2022 година е во знакот на Тигарот.

Дали знаете каде се наоѓа најголемото село на вода, познато уште како и Венеција на истокот?

Ќе ви откриеме само дека се работи за село сместено на островска држава во Југоисточна Азија...