09 декември 2022 | Кафе пауза

Не смеете да ги занемарите: Знаци на нарушување на когнитивната функција

Прочитајте повеќе за знаците и факторите за когнитивното опаѓање на мозокот!

Тест: Изберете врата и откријте го вашето предвидување за 2023 година!

Сите чекаме некакво чудо, промени на подобро, решенија за проблемите и подобра иднина…