исповеди | Кафе пауза

Исповеди на 5 жени: Како е кога се воздржувате од секс додека не стапите во брак?

Во денешното „модерно” време, ретко која жена е спремна да се воздржи од секс до бракот.

11 момци ги опишуваат најлошите искуства од љубовни состаноци со девојки

Исповеди на момци кои биле искористени за бесплатна храна и превоз.

Вистински животни приказни што ќе ве наполнат со оптимизам

Понекогаш вистинските приказни се поинтересни и од филмските сценарија!

Момците откриваат: Зошто некои девојки им се здодевни?

Секако дека постојат здодевни момци и девојки, но мажите точно знаат кои жени им се здодевни и ако го почувствуваат тоа, нема да ја продолжат врската.

Искрени исповеди: Овие луѓе споделуваат кои се најдобрите животни одлуки што некогаш ги донеле

Неколку луѓе решиле да споделат кои се најдобрите животни одлуки што тие некогаш ги донеле. Прочитајте ги нивните искрени исповеди...

Живот без социјални мрежи: Овие луѓе откриваат зошто го избришале нивниот Фејсбук профил

Сите знаеме дека Фејсбук има и свои негативни страни кои навистина доаѓаат до израз доколку не се користи правилно.

Трогателни исповеди на девојки кои раскинале со љубовта на нивниот живот

Сите знаеме дека љубовта не е доволна. За да функционира една врска потребно е разбирање, почит, лојалност и доверба.

15 луѓе ги признаваат најчудните нешта што ги прават кога се сами

„Дали е нормално да добиете желба да скокнете од високо место секој пат кога гледате надолу од работ? Да бидеме на чисто, не размислувам за самоубиство!“

Вселување заедно: Исповеди за искуствата на неколку девојки

„Пет месеци откако живеевме заедно, раскинавме и јас се отселив. Два месеци потоа, сфативме колку бевме глупави и се смиривме, иако сѐ уште не живееме заедно.“