интуиција | Кафе пауза

Тест: Изберете слика и откријте што ве очекува во ноември!

Нека интуицијата ви помогне да го направите изборот!

Како да ја развиете вашата интуиција?

Интуицијата e моќна алатка која може да нè доведе до знаењето преку непознати патишта.

На кој начин можете да ги развиете вашите интуитивни вештини?

Понекогаш, не знаеме како да ја послушаме нашата интуиција и затоа од голема важност е да ги развиеме нашите интуитивни вештини.
Тест: Изберете сонце и добијте важен животен совет!
off

Тест: Изберете сонце и добијте важен животен совет!

Доволно е да ја следите вашата интуиција за да изберете една од овие слики и да откриете што ви порачува животот! 

Ретрограден Меркур на 14 јануари: Поврзете се со интуицијата

Што ќе ни донесе ретроградната положба на Меркур на 14 јануари?

Кој ја скршил вазната? Решете го овој тест и откријте повеќе детали за вашиот карактер

Доволно е да ѝ се препуштите на интуицијата и да изберете eдно од четирите деца.

Тест: Одберете слика и дознајте што ве очекува во ноември 2021

Сакате да дознаете што ве очекува наредниот месец? Доволно е да го направите овој мал тест!

Можете ли да ги разликувате стравот и интуицијата? Телото ви испраќа јасен сигнал

Интуицијата потекнува од мирна и промислена состојба која не е емоционална и затоа е објективна кон енергијата или кон пораките, а вознемиреноста предизвикува нервоза.

Проверете ја вашата интуиција: Која е мајката на сликата?

Ајде да видиме колку е силно вашето шесто сетило! Ова е едноставен тест кој ќе ви покаже колку сте добри во читање на луѓето.
Датум: 12 сеп 2019
, Автор:

10 нешта што интуитивните личности ги прават често, а останатите тешко ги разбираат

Сите интутивни личности можат да се потсетат на ситуациите во кои околината била многу збунета од нивните размислувања и однесувања.

Како да ја истренирате интуицијата и да ги предвидите работите кои ќе ви се случат

Многу често ги слушаме изразите „шесто сетило“ и „внатрешен глас“, но колку можеме да си ги препишеме на самите себе?

Следуваат љубовни пресврти и моќна интуиција: Планетите најмногу ќе влијаат на овие знаци

Хороскопот открива како планетите во наредниов период ќе влијаат на нашата судбина.