12 јануари 2022 | Кафе пауза

Ретрограден Меркур на 14 јануари: Поврзете се со интуицијата

Што ќе ни донесе ретроградната положба на Меркур на 14 јануари?

Лесно, а превкусно: Рецепт за печени круши

Сигурни сме дека гостите ќе бидат воодушевени!