28 октомври 2022 | Кафе пауза

Научниците открија: Овие 3 намирници биле дел од секојдневната исхрана на стогодишниците!

Исхраната, нивото на стрес и социоекономскиот статус се главните фактори кои влијаат врз долговечноста!

6 работи за кои никогаш не треба да се срамите во животот

Дали некогаш сте се чувствувале лошо поради одредени нешта и начинот на кој ги чувствувате?

Тест: Изберете слика и откријте што ве очекува во ноември!

Нека интуицијата ви помогне да го направите изборот!