ефект | Кафе пауза - Part 2

Кул ефекти за вашите фотографии

Проверете како би ви стоела фризурата на вашата омилена холивудска ѕвезда или како би изгледале на насловна страница. :)
Датум: 26 јул 2012
, Автор:

Волшебен природно осветлен блескаво-син брег

Биолуминесцентноста претставува продукција на светлина од страна на живите организми како резултат на хемиска реакција. Погледнете ја оваа прекрасна блескаво-сина појава во водите на езерото Гипсланд во Австралија.

Виножито на чад од дувната свеќа

Секој човек е пријатно изненаден кога ќе види виножито на небото после дожд. Но, дали некогаш сте виделе ваков шарен ефект да произлезе од чадот од свеќата која тукушто сте ја дувнале?

Кафе-позадина за вашиот десктоп #47

Да се ужива во малку, во обичното, во секојдневното, а сепак убавото чувство да не губи од својот интензитет... многу работи во животот може да го имаат овој ефект. Кафето е една од нив. Уживајте во вашата шолја секој ден!
Датум: 05 сеп 2011
, Автор:

Вистинската боја за вашата спална соба

Секоја боја има своја енергија и вибрација, а различните нијанси будат различни емоции. Бидејќи сите ние сме различни помеѓу себе, бојата на нашата спална соба треба правилно да ја избереме...

Ефектите од кофеинот

Ова се само тези кои погрешно се пренесени и нивно разјаснување за ефектите кои (не) ги предизвикува кофеинот.

Видео: сурфање на вода во „Матрикс“ стил

Погледнете како изгледаат најдобрите сурфери од секој агол без да се обидувате да ги замрзнете најдобрите моменти. Видеото ќе го направи тоа за вас, и тоа во Матрикс стил.
Датум: 13 окт 2010
, Автор:
12