12 нешта кои среќните луѓе ги прават поинаку

Истражувањата укажуваат на 12 нешта кои среќните луѓе ги прават различно од другите за да го подигнат нивото на сопствената среќа. Ако почнете да ги практикувате овие нешта уште денес...
Датум: 05 сеп 2011
, Автор:

Копнеејќи по магијата на ѕвезденото небо

Мало девојче со огромна љубов кон астрономијата, живее во свет без ѕвезди, но има голема надеж, неуморно очекувајќи некаков знак на промена. Ова е тема на приказната во краткиот анимиран филм „Осветлување“ (Light Up).
Датум: 05 сеп 2011
, Автор:

Никол Шерцингер и Ламборгини „Дијабло“ – убиствено жешка комбинација

Дали можеби ви се чини дека ова е излезено од вашите фантазии?

Џиновската рака во пустината Атакама, Чиле

Раката е симбол на емоции на неправда, осаменост, тага и тортура. Висока е импресивни 11 метри, а составена од метална конструкција и бетон.

Одморалиштето „Златно око“ во Јамајка

Ако појдете во Јамајка и го посетите одморалиштето „Златно око“, очекувајте дека тоа ќе биде почеток на вашата нова љубовна врска... со самото место. Ова одморалиште е поранешен дом на креаторот на Џејмс Бонд - 007...
Датум: 05 сеп 2011
, Автор:

Кафе-позадина за вашиот десктоп #47

Да се ужива во малку, во обичното, во секојдневното, а сепак убавото чувство да не губи од својот интензитет... многу работи во животот може да го имаат овој ефект. Кафето е една од нив. Уживајте во вашата шолја секој ден!
Датум: 05 сеп 2011
, Автор: