09 декември 2011 | Кафе пауза

Места низ светот со урнебесно смешни имиња

Споделете ги вашите искуства преку коментар или пратете ни интересна слика за да ја надополниме оваа интересна галерија.

Вода за слонови (Water for elephants)

Она што ви се чини премногу далечно, може за миг и вам да ви затропа на вратата. Подгответе се за неочекувана животна бура.
Датум: 09 дек 2011
, Автор:

Пијано капучино

Алкохолен топол напиток, одличен за пријатен муабет во добро друштво...

Несекојдневниот календар на еластичната Русинка Злата

Злата е неверојатно талентирана акробатка, која може да го свитка нејзиното тело во неверојатни положби...

Виножито на чад од дувната свеќа

Секој човек е пријатно изненаден кога ќе види виножито на небото после дожд. Но, дали некогаш сте виделе ваков шарен ефект да произлезе од чадот од свеќата која тукушто сте ја дувнале?