17 јули 2011 | Кафе пауза

Топ 5 содржини за изминатата недела (11.7.-17.7)

Што најмногу ви се допадна од содржините на Кафе пауза изминативе денови?
Датум: 17 јул 2011
, Автор:

Астрологијата и вашиот стил на забава

Обидете се да ги искористите сите прилики кои ви ги пружа животот за интересно пополнување на слободното време и притоа дознајте кои типови собиранки ви одговараат, а кои да ги избегнувате.

Вистинската боја за вашата спална соба

Секоја боја има своја енергија и вибрација, а различните нијанси будат различни емоции. Бидејќи сите ние сме различни помеѓу себе, бојата на нашата спална соба треба правилно да ја избереме...

Игра на неделата: Градот на шопингот

Градот на шопингот е една од оние интересни игри во кои треба да се вложите за да ја одиграте до крај. Вие се наоѓате на еден остров на кој има многу шопинг улички...