дрво | Кафе пауза - Part 7

Хотел од огледала на дрво

Концептот на овој хотел ги исполнува еко стандардите и нуди единствена шанса да се сретнете и да уживате во природата на Шведска која го одзема здивот.

Цитрусни овошја

Тие се најголем извор на Витамин Ц. Нивните плодови се јадат свежи, се користат за ублажување на болката при каснување од пчела и да не заборавиме, нашите мајки ни ги даваат за подобрување на имунитетот во зимските периоди.
Датум: 31 јан 2011
, Автор:

Топ 10 најчудни растенија во светот

Ова егзотично растение, кое без разлика на тоа колку е убаво, нема да сакате да го посадите никаде блиску до вашиот дом. Тоа ќе го создаде најголемиот цвет на светот кој тежи 7-10 кг., но и една од најодвратните миризби...
Датум: 09 дек 2010
, Автор:

Живите мостови во Индија

Некои од овие мостови се стари повеќе од 500 години, а за еден мост да биде функционален потребни се најмалку 10 до 15 години заплетување на корените.
Датум: 17 ное 2010
, Автор:

Неверојатни хотели низ светот

Доколку случајно се најдете во Котонвуд, Ајдахо, ќе имате можност барем една ноќ да поминете во хотелот „Dog Bark Park Inn“, кој е во форма на огромно куче.
Датум: 12 ное 2010
, Автор:

Поткровје од соништата

Има ли некој кој не би сакал да живее тука?

Хотел сместен во Боинг 727

Хотелот „Costa Verde“ нуди загарантирано уживање за своите посетители, бидејќи се наоѓа покрај одлична песочна плажа, опколен со прекрасен животински и растителен свет.
Датум: 04 ное 2010
, Автор:

Канцеларија од палети

Интересната замисла, со уште подобра реализација, претставува одличен работен простор во кој вработените со полн елан и мотивираност можат да ги вршат своите задачи.
Датум: 08 окт 2010
, Автор: