17 ноември 2010 | Кафе пауза

Мароканска салата со портокали и урми

Оваа мароканска салата за миг ќе ве однесе на Истокот. Мирисите на портокалите, вкусот на урмите и аромата на циметот создава комбинација која мора да ја вкусите.

Што кажува ТВ серијата за вас?

Отсекогаш си мислевме дека ТВ сериите што ги гледаат нашите пријатели, потајно ги откриваат нивните карактерни особини. Сега, тоа е дури и докажано дека е точно. Сакате да дознаете што кажува за вас ТВ серијата која ја гледате?

Живите мостови во Индија

Некои од овие мостови се стари повеќе од 500 години, а за еден мост да биде функционален потребни се најмалку 10 до 15 години заплетување на корените.
Датум: 17 ное 2010
, Автор:

За мажи: одберете облека според вашиот тен

Пронаоѓањето гардероба која не доаѓа во конфликт со нијансата на вашата кожа е клучно за вашиот стил на облекување и за начинот на којшто другите ве доживуваат.
Датум: 17 ное 2010
, Автор:

Скорпија и јарец – љубовна комбинација

Кога скорпија и јарец се заедно, тие не само што уживаат во една хармонична и скапоцена љубовна врска, туку тие истовремено се развиваат и созреваат како индивидуални личности.
Датум: 17 ное 2010
, Автор: