Канцеларија од палети

Палетите во секоја индустриска населба се најнепосакуваните нешта и буквално се фрлаат на улица. Многу архитекти и дизајнери се обидувале да им најдат некоја примена во нивните дела, но никој не успеал да го достигне ова. Во Амстердам, Холандија фирмата MOST Architecture за потребите на агенцијата BrandBase, создале уникатен и потполно употреблив канцелариски простор со нивна помош.
Канцеларија од палетиКанцеларија од палетиСите работни и конференциски маси, подот, па дури и скалите се изработени од палети во комбинација со стакло, метал и дополнителни штици.
Канцеларија од палетиИнтересната замисла, со уште подобра реализација, претставува одличен работен простор во кој вработените со полн елан и мотивираност можат да ги вршат своите задачи.
Канцеларија од палетиКанцеларија од палетиКанцеларија од палетиКанцеларија од палетиКанцеларија од палети

За авторот
Читај на раат!

Поврзани содржини

  1. Sladjana Reply

    prekrasno…dostojno za pocit …sto poradi kreativnata ideja, sto poradi zgodno osmislenite paleti…a kancelarijata izgleda neobicno, interesno i edinstveno…Bravo, sekoja cest!
    pozz do site kreativci i ljubiteli na Artot 🙂

Остави коментар