12 ноември 2010 | Кафе пауза

Како да ги употребите тапите од вино?

Дали знаете дека тапите од вино не скапуваат? Освен тоа, тие се толку лесни и интересни по облик и текстура, па наредниот пат кога ќе пиете вино не мора да ги фрлате во корпа за ѓубре. Еве неколку идеи...

Скорпија и скорпија – љубовна комбинација

Скорпиите се ориентирани кон своите цели, а нивната моќ ги прави неспоредливо и непобедливо дуо. Апсолутната верност и посветеност, ја осигуруваат долготрајноста на оваа врска.
Датум: 12 ное 2010
, Автор:

Како да издресираш змеј? (How To Train Your Dragon)

Филм за митологијата, храброста, семејството, борбите и спријателувањето... Оваа анимирана авантуристичка приказна пренесува позитивна порака...
Датум: 12 ное 2010
, Автор:

Неверојатни хотели низ светот

Доколку случајно се најдете во Котонвуд, Ајдахо, ќе имате можност барем една ноќ да поминете во хотелот „Dog Bark Park Inn“, кој е во форма на огромно куче.
Датум: 12 ное 2010
, Автор:

Реалистички пејзажи направени само со молив

Многу од делата на Гурам Доленјашвили претставуваат пејзажи во црно-бела техника, направени со користење на молив или графит, притоа понекогаш внесувајќи надреалистички елементи...
Датум: 12 ное 2010
, Автор: