09 ноември 2010 | Кафе пауза

10 начини да пристапите до блокирани сајтови

Сајтовите како Фејсбук, Твитер, Јутјуб и други социјални мрежи, често се блокирани во училиштата, факултетите и на работното место. Сепак, постојат неколку трикови благодарение на кои...
Датум: 09 ное 2010
, Автор:

Што ги нервира колегите од работа?

Погледнете што ги нервира вашите колеги од работа. Ако се пронајдете во некој дел од текстот, се разбира, потрудете се да не го правите тоа повеќе на работното место.

Шокантни реклами со силна порака

Секој од овие рекламни постери носат силна предупредувачка порака во нив. Можеби дел од нив ќе ви изгледаат и малку брутално, но сепак токму тоа ја дава силата на пораката која се обидува да ја поправи, понекогаш, суровата реалност.
Датум: 09 ное 2010
, Автор:

Поткровје од соништата

Има ли некој кој не би сакал да живее тука?

Кафе-позадина за вашиот десктоп #8

Спој од уметност, креативност, нежност и несреденост ја одликува десктоп позадината што ја избравме за оваа недела. Би била добар избор за луѓето кои се занимаваат со креативна работа...
Датум: 09 ное 2010
, Автор: