30 март 2011 | Кафе пауза

„Solowheel“ – електричен велосипед на едно тркало

Фирмата Inventist е пронаоѓачот на ова мобилно превозно средство наречено „Solowheel“. Максималната брзина која што може да ја постигне е 20 километри на час.

Со кофеин во борба против целулитот

Доколку сте спремни да се борите со целулитот, на пазарот можете да најдете неколку добри продукти на база на кофеин, но има некои кои можете да ги направите самите дома.

Уметноста на готвењето

Фактот дека готвењето е уметност се докажува со следниве неколку кратки видеа.

7 мали нешта за покажување голема љубов

Малите нешта секогаш оставаат голем впечаток. Ова е листа на неколку мали, но значајни нешта кои можете да ѝ ги „подарите“ на партнерката правејќи таа да се чувствува посебно.

Хотел од огледала на дрво

Концептот на овој хотел ги исполнува еко стандардите и нуди единствена шанса да се сретнете и да уживате во природата на Шведска која го одзема здивот.