вистински | Кафе пауза

Ако не можете да одговорите потврдно на овие прашања, тој не е вистинскиот човек за вас

Љубовта е природна, логична последица од средбата на две компатибилни души.

4 совети кои ќе ви помогнат да ги привлечете вистинските пријатели

Разликата помеѓу каде сте сега и каде сакате да бидете во наредните 5 години многу зависи од луѓето со кои поминувате најмногу од вашето време.

Животот започнува тогаш ќе престанете да играте според туѓите правила

Вистинскиот живот започнува тогаш кога туѓите зборови ќе ги земате со резерва.

Го чекате вистинскиот момент? Еве како да препознаете дека дошол!

Имате ли сон што по некоја случајност, секогаш сте одложувале да го остварите бидејќи сте чувствувале како да не е вистинскиот момент?

Ќе ви се заледи крвта: 6-те најстрашни нешта што постојат на планетава

Најужасното чудовиште од хорор филмовите не може ниту да се спореди со најстрашните нешта што постојат на Земјата.

Низ што поминуваме кога ќе „раскинеме“ со пријател и како да се соочиме со тоа?

Доколку треба да наброите 5 најтешки работи со кои сте се соочиле во животот, кои би биле тие? Губењето вистински пријател е сигурно една од нив.

Изненадувачките вистински имиња на славните личности

За една анонимна талентирана или неталентирана личност да стане славна, понекогаш е неопходно да си го смени името за да биде подобро прифатена од пребирливата публика полна со предрасуди.

15 работи кои вистинските пријатели ги прават поразлично

Сите знаеме дека кога ќе ги најдеме вистинските пријатели треба да ги чуваме. Ова се некои од работите кои се карактеристични само за вистинските пријатели.
Датум: 07 дек 2014
, Автор:

17 нешта за кои забораваме да им се заблагодариме на нашите пријатели

Следниот пат кога ќе видите некој од вашите најверни пријатели, не заборавајте да им се заблагодарите за некоја од следниве работи.
Датум: 27 окт 2014
, Автор:

10 знаци дека имате вистински пријатели

Ако сме доволно среќни, имаме тесен круг на вистински пријатели со кои можеме да споделиме речиси сè за себе и кои ни го исполнуваат животот. Без нив нашите животи би биле драстично поинакви.
Датум: 06 сеп 2014
, Автор:

10 работи кои вистинските пријатели не ги прават

Паметниот човек секогаш вложува многу во своите пријателства. Но што доколку личноста која ја сметате за пријател не се однесува така?
Датум: 05 апр 2014
, Автор:

Колку врски, скршени срца и неверства има до пронаоѓање на вистинскиот партнер?

Просечната жена има 7 љубовни врски, 4 катастрофални состаноци и 4 врски за една вечер, пред да го запознае вистинскиот маж.
12