27 октомври 2014 | Кафе пауза

Оваа жена добила писмо од тотален странец. Нема да поверувате што имало внатре.

Едно утро Џинџер се разбудила од зуењето на домофонот од влезната врата на зградата во која живее...
Датум: 27 окт 2014
, Автор:

Од овој бездомник сите бегале, но потоа седнал покрај уличното пијано

Никој не се ни сомневал дека поседува ваков талент, сè додека градот не поставил пијана на отворено, на кои минувачите можеле слободно да свират.
Датум: 27 окт 2014
, Автор:

17 нешта за кои забораваме да им се заблагодариме на нашите пријатели

Следниот пат кога ќе видите некој од вашите најверни пријатели, не заборавајте да им се заблагодарите за некоја од следниве работи.
Датум: 27 окт 2014
, Автор:

Можеби цел живот погрешно пржите јајца на око

Го ставате тавчето на рингла, турате масло, ги кршите јајцата врз него, па налевате од загреаното масло и ги допржувате. Веројатно ова е начинот на кој цел живот пржите јајца, но не е единствениот, ниту пак најдобриот.
Датум: 27 окт 2014
, Автор:

10 луди работи кои луѓе ги направиле за да ги вработат

Некои луѓе навистина се подготвени да направат сè што е потребно за да добијат работа, а со оглед на фактот дека процентот на невработени луѓе е сè поголем секој ден, навистина е потребно некако да се истакнеш.

Направете сами: Декорација со есенски мотиви

Доколку уживате собирајќи есенски лисја, еве како може да го преточите тоа задоволство во вистинско уметничко дело со кое ќе го украсите вашиот дом.
Датум: 27 окт 2014
, Автор: