атрактивност | Кафе пауза

Знаци според кои ќе знаете дека сте атрактивни

Луѓето нѐ доживуваат поинаку одошто ние се доживуваме себеси, па често изгледаме атрактивно во очите на другите, дури и кога не сме свесни за тоа.
Датум: 09 јун 2019
, Автор:

Лесни физички активности што ќе ви помогнат да спиете поубаво и подобро

Сѐ повеќе се зголемува бројот на оние коишто се жалат од несоница, а решението се крие во физичката активност.

Пруги, корсети и широки фармерки: Стилски трикови за атрактивен изглед

Tерминот „атрактивно“ во модата го означува сето она што е тренди и модерно, односно нешто што изгледа убаво и го истакнува добриот стил, но и квалитетниот моден вкус.

Истражувањата ни покажуваат зошто атрактивните жени имаат помал број сексуални партнери

Покрај сите досегашни мислења за нив, вистината е сосема поинаква!

Истражувањата ни покажуваат колку треба да ослабиме за луѓето да забележат

И колкава треба да биде нашата тежина за да бидеме поатрактивни за другите...

Кои особини ја прават личноста привлечна без оглед на физичкиот изглед?

Шармот и атрактивноста на еден човек не зависат секогаш од физичката убавина.

Зошто некој „зрачи“? Откријте кои се 4-те типови привлечност

Некои карактерни особини се вродени, а некои пак ги стекнуваме. Во двата случаи, тие се главните компоненти кои нè прават некому привлечни.

Љубоморни сте што тој гледа во друга жена? Не треба да бидете, а еве и зошто…

Голем број од жените полудуваат кога нивните партнери меркаат други жени, но мажите откриваат дека таа љубомора нема никаква основа...

Сигурна варијанта: Зошто жените ги одбираат помалку згодните мажи?

Згодните мажи не секогаш се прв избор на убавите девојки, а еве и зошто...

5 работи кои должината на машките прсти ги открива за нив

Односот помеѓу должината на вториот и четвртиот прст на раката на мажите се поврзува со мноштво физички и лични карактеристики.
Датум: 24 фев 2015
, Автор: