Интересни факти за луѓето кои може да ве изненадат

Човечката психологија овозможува да се извлечат некои заклучоци кои генерално важат за сите луѓе. За многу од овие нешта не сме свесни, додека некој не ни ги предочи.
Датум: 09 јун 2019
, Автор:

500 жени откриваат кои секс пози најлесно ги водат до оргазам

За жената да се доведе до оргазам не мора да бидете особено креативни во спалната соба ниту да учите Кама Сутра.
Датум: 09 јун 2019
, Автор:

Еве како душата ги одбира родителите уште пред раѓањето на детето

Повторното раѓање е нешто низ што сме поминале многу пати, но немаме сеќавање за тоа, и тоа е така со причина.
Датум: 09 јун 2019
, Автор:

Знаци според кои ќе знаете дека сте атрактивни

Луѓето нѐ доживуваат поинаку одошто ние се доживуваме себеси, па често изгледаме атрактивно во очите на другите, дури и кога не сме свесни за тоа.
Датум: 09 јун 2019
, Автор:

Мека, сочна и се топи во уста: Пица на брзинка за која тестото се мати со миксер

Домашно подготвената пица е одличен викенд ручек, а најдоброто од сѐ е што на неа можете да ставите што вие најмногу сакате.
Датум: 09 јун 2019
, Автор:

Зошто луѓето на влезната врата од својот дом поставуваат ќеса со вода?

Веројатно многумина би помислиле дека се работи за некаков трик за блокирање на негативна енергија, но сепак нешто друго е во прашање.
Датум: 09 јун 2019
, Автор:

Колку добро можете да познаете кога некој ве лаже? Направете го овој тест и откријте дали сте добар жив детектор на лаги

Со помош на оваа загатка ќе го изострите сетилото за препознавање на лажговци.
Датум: 09 јун 2019
, Автор: